خواص بریان
این غذا به علت داشتن ویتامین B۱۲ و اسید فولیک تاثیری چشمگیر در تشکیل گلبولهای قرمز خون، جلوگیری از بروز کمخونی، افزایش استقامت و سلامتی بدن دارد.
بریانی به علت وجود اسید چرب امگا ۳ و ویتامین B۱۲ نقشی موثر در تقویت سیستم اعصاب مرکزی، آرامش ذهن، شادی و نشاط دارد و از بروز افسردگی، اضطراب و استرس در افراد جلوگیری میکند.
بریانی سیستم قلبی و عروقی را تقویت میکند؛ این غذا به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین D تاثیر بسزایی در استحکام استخوانها و دندانها دارد و از بروز پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری میکند.
بریانی به علت وجود ویتامین A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: بریانی خاصیت آنتیبیوتیکی دارد بنابراین عفونتهای بدن را از بین میبرد؛ این غذا به علت داشتن انواع ویتامینها و املاح معدنی بنیه افراد لاغر را تقویت همچنین آنها را چاق میکند.
بریانی بینایی را تقویت میکند و تاثیر بسزایی در شادابی پوست و مو دارد.