چند خوراکی برای داشتن مفاصلی سالم
گردو
گردو نه تنها اسیدهای چرب لازم برای کاهش التهاب در مفاصل را تامین می کند بلکه منبع بسیار عالی برای پروتئین های گیاهی است.
خیار
خیار سرشار از سیلیکاست که سلامت مفاصل را تقویت کرده و از آن ها محافظت می نماید.
خوراک کاری
خوراک کاری برای مفاصل عالی است زیرا زردچوبه زیادی دارد که به دلیل دارا بودن ترکیبی به نام کورکومین، ادویه طلایی محسوب می شود.
ماهی آزاد
ماهی سالمون منبع غنی اسیدهای چرب امگا 3 محسوب شده و به خاطر توانایی اش برای کاهش التهاب در سراسر بدن از جمله مفاصل شهرت دارد.
مرکبات
این میوه ها ویتامین ث دارند که نه تنها ضدالتهابند بلکه برای ساخت کلاژن هم مفیدند که بدن از آن برای ساخت و حفاظت از مفاصل استفاده می نماید.
چای زنجبیل
زنجیبل سرشار از ترکیباتی به نام جینجرول هاست که می تواند التهاب مفاصل را کاهش داده و انعطاف پذیری آن ها را افزایش دهد.