آیا زرده ی تخم مرغ کلسترول بالایی دارد و منجر به بیماری های قلبی میشود؟!
🥚آیا زرده ی تخم مرغ کلسترول بالایی دارد و منجر به بیماری های قلبی می شود؟!
قبلا به ما توصیه می شد که تنها از سفیده تخم مرغ استفاده کنیم زیرا که زرده ی آن حاوی کلسترول بالایی است. با وجود کلسترول موجود در زرده تخم مرغ تاثیر فوق العاده کمی بر کلسترول خون دارد.
👈 تحقیقات نشان می دهند که تخم مرغ باعث افزایش Hdl (کلسترول خوب ) شده و عامل بیماری های قلبی نیست.
یک تحقیق انجام شده بر روی ۱۷ آزمایش که در آن نزدیک۲۶۴ هزار نفر حضور داشتند نشان می دهد که مصرف تخم مرغ هیچ اثری بر افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی یا سکته در افراد غیر "دیابتی" ندارد.
با این وجود به خاطر داشته باشید که برخی بررسی ها نشان می دهند که خطر حمله قلبی در افراد "دیابتی" که تخم مرغ مصرف می کنند وجود دارد.
در واقع تخم مرغ کامل یکی از مغذی ترین خوراکی ها بر روی کره زمین است و تقریباً تمام مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شود.
این توصیه که زرده تخم مرغ را دور بیندازید یکی از بدترین توصیه های تغذیه در طول تاریخ است.