تغذیه برای تقویت تاندون ها
چهارشنبه, ۶ آذر ۱۴۰۴، ۰۳:۱۵ ق.ظ
پروتئینها سازنده اصلی تاندون ها هستند. مصرف منابع غنی پروتئین مانند گوشت قرمز، مرغ، ماهی، سویا، لوبیا، لبنیات، تخم مرغ و مغزها میتواند در تقویت و ترمیم تاندون ها مؤثر باشد. تغذیه مناسب برای ترمیم تاندون ها باید حاوی مواد غذایی زیر باشد:
میوهها و سبزیجات حاوی ویتامین، مواد آنتیاکسیدانی و فیبر مانند پرتقال، توتفرنگی، آناناس، اسفناج، بروکلی و فلفل قرمز
ماهی ساردین، قزل آلا و ماهی ماکرل
آجیل و دانهها مانند بادام، بادام زمینی، برنج برنج، دانههای کامل و کینوا
آب کافی بنوشید.
مکمل تغذیه مصرف کنید.
۰۴/۰۹/۰۶
