چرا نشاسته مقاوم به هضم،برای کاهش وزن مفید است؟
پنجشنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰ ب.ظ
چرا نشاسته مقاوم به هضم،برای کاهش وزن مفید است؟
بیشتر کربوهیدراتهای موجود در تغذیه، نشاسته هستند. نشاستهها زنجیرههای بلندی از گلوکز هستند که در غلات، سیبزمینی و خوراکیهای گوناگون موجودند. اما همهی نشاستهای که میخوریم جذب نمیشود. گاهی بخش کوچکی از آن بدون تغییر و تحولی از سیستم گوارش رد میشود؛ بهعبارتی دیگر نسبت به گوارش مقاوم است.
غذاهای محتوی نشاسته مقاوم احساس سیری را افزایش و مقدار غذا خوردن را کاهش می دهد.
سیب زمینی آب پز سرشار از فیبر، ویتامین و نشاسته مقاوم است؛ کالری نشاسته مقاوم نصف نشاسته معمولی است.
شاخص سیری سیب زمینی آب پز، نزدیک به 3 برابر نان، برنج و ماکارونی و نزدیک به 7 برابر شیرینی و کیک می باشد.
۰۰/۱۲/۰۵