خواص و فواید میوه و سبزیجات قرمز و زرد
چهارشنبه, ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ ب.ظ
پیشگیری از سرطان سینه با مصرف میوه و سبزیجات قرمز و زرد
تحقیقات جدید نشان می دهد که کاروتنوئید (ماده غذایی موجود در غذاهای نارنجی، قرمز و زرد رنگ) منجر به کاهش ریسک سرطان سینه می شود. کاروتنوئید دارای رنگدانههای طبیعی زرد تا قرمز است و در موادغذایی از قبیل هویج، گوجه، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل و زرده تخم مرغ یافت می شود.
تحقیقات انجام شده بر روی ۳۰۰۰ نفر در هشت تحقیق جداگانه، نشان می دهد که چهار نوع کاروتنوئید موجود در مواد مختلف می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد. همچنین میزان کاروتنوئید در پیشگیری از سرطان نیز مفید واقع شده است.
بر اساس مطالعات پیشین، کاروتنوئید می تواند سرعت رشد تومور را مهار کند و از توسعه سرطان سینه جلوگیری کند.
۰۰/۱۲/۱۸