شناخت بهتر منابع غذایی و ویتامین ها
کربوهیدراتها:
لوبیا
باقلا
عدس
میوه جات و سبزیجات
نان و غلات
پروتئین:
گوشت
پنیر
ماست
شیر
تخم مرغ
دانه های روغنی
نان غله سبوس دار
باقلا
عدس
قارچ
چربی ها:
آجیل مغزدار
دانه های روغنی
ماهی های چرب
روغن زیتون
روغن های مایع نباتی
ویتامینa:
هویج
آب تره
اسفناج
کلم
کدو
سیب زمینی شیرین
انبه
طالبی،هندوانه
کلم بروکلی
روغن کبد ماهی
زردآلو
گوجه فرنگی
تخم مرغ
ویتامین b complex:
نان غله سبوس دار
دانه های روغنی
آجیل مغزدار
سبزیجات
لوبیا،باقلا،عدس
تخم مرغ
ماست،شیر
جگر
گوشت ماکیان
ماهی
گوشت قرمز
ویتامینc:
مرکبات
توت فرنگی
لیموترش
کلم بروکلی
میوه های گرمسیری
گوجه فرنگی
کلم
فلفل دلمه
ویتامینd :
ماهی،روغن کبد ماهی
فرآورده های لبنی(کره،خامه و…)
زرده تخم مرغ
ویتامینe :
جوانه گندم
گردو
زیتون
آووکادو
دانه های روغنی
آجیل مغزدار
باقلا،نخود
ماهی
زرده تخم مرغ
ویتامینk:
کتانجک
یونجه
گل کلم
کاهو،سبزیجات پربرگ سبزرنگ
سیب زمینی
گوجه فرنگی
فرآورده های لبنی
کلسیم:
بادام زمینی
تخم آفتابگردان
فرآورده های لبنی
تیغ ماهی های ریز و کوچک
سبزی های پربرگ و سبزرنگ
کروم:
مخمر آبجو
کلم بروکلی
جو دوسر
قارچ
نان گندم سبوس دار
ملاس
آهن:
سبزیجات پربرگ وسبزرنگ
گوشت ها(به خصوص گوشت قرمز)
ماهی
عدس،باقلا
کشمش،خرما
منیزیوم:
سبزیجات پربرگ سبز تیره
دانه های مغزدار
لوبیای سویا
نان سبوس دار
پتاسیم:
میوه ها بخصوص(موز،سیب،آناناس، طالبی،هندوانه)
فندق
ته کاهو
عدس
گوشت گوساله
آب پرتقال
سبزیجات تازه
سیب زمینی
ماهی و ماست
سدیم:
میوه
انواع سبزیجات
روی:
آجیل مغزدار
غذاهای دریایی
نان غله سبوس دار
جوانه گندم
سلنیم:
ماهی
صدف
آجیل مغزدار
دانه های روغنی
گوشت
تخم مرغ
فرآورده های لبنی