کراتین در مواد غذایی
سه شنبه, ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۴۳ ب.ظ
کراتین در مواد غذایی
✅ بدن نیمی از کراتین روزانه را که به آن احتیاج دارد را از سایر آمینواسیدهایی که در کبد، کلیه و پانکراس یافت میشوند، میسازد.
🥩 گوشت قرمز کمچربی مثل راسته و یا فیلهی گوساله به ازای هر 16 اونس یعنی حدود 450 گرم حاوی 2 گرم کراتین است.
🐟 ماهیها از قبیل ساردین، سالمون و تن نیز از منابع خوب کراتین هستند.
🐓 گوشت مرغ و سایر طیور اگرچه منبع عالی پروتئین هستند ولی منبع غنی از کراتین نیستند.
۰۰/۱۲/۰۳