درباره پروتئین تخم مرغ
جمعه, ۶ اسفند ۱۴۰۰، ۰۱:۵۸ ب.ظ
درباره پروتئین تخم مرغ
جذب پروتئین تخم مرغ پخته توسط بدن 91 درصد و تخم مرغ خام 51 درصد یعنی در حدود 2 برابر بیشتر می باشد.
گزارش شده است که پس از ورزش، خوردن تخم مرغ کامل (سفیده و زرده) در مقایسه با سفیده تخم مرغ سنتز پروتئین بیشتری را در عضلات ایجاد می نماید.
یک تخم مرغ درشت (زرده و سفیده) محتوی 5.3 گرم چربی و 6.3 گرم پروتئین و 9 آمینه اسید ضروری 0.6 گرم کربوهیدرات همراه با 77 کالری می باشد.
۰۰/۱۲/۰۶