عوارض فست فود ها
سه شنبه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ ب.ظ
حقایقی تلخ درباره فستفودها:
روغنها و چربیهای مورد استفاده در تهیه فستفودها، حاوی درصد بالایی از اسیدهای چرب ترانس هستند. این ترکیبات مانند سمومی برای کبد هستند و آسیب ناشی از آنها روی کبد مشابه با مصرف منظم الکل است.
بسیاری از فستفودها حاوی نگهدارندهها و افزودنیها هستند. این افزودنیها برای سلامت انسان بسیار مضر و برخی از آنها زمینهساز بروز انواع مختلفی از بیماریها هستند. سیبزمینی سرخ شده و پیتزا مقادیر بالایی سدیم دارند که در صورت مصرف بیش از حد، با اختلال در عملکرد کلیه و سیستم قلبی، عروقی همراه خواهد بود.
( کالری بالای این غذاها هم که منجر به چاقی و اضافه وزن میشوند.)
۰۰/۱۲/۲۴