عسل خام
پنجشنبه, ۲۵ فروردين ۱۴۰۱، ۰۳:۳۱ ب.ظ
🍯 چرا عسل خام؟
🔸 اکثر عسل هایی که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می شود عسل های فرآوری شده هستند که در اثر حرارت، رنگ آن خوشایندتر گردیده و از رُس بستن آن نیز جلوگیری شده است.
🔸 اما با این کار بسیاری از آنتی اکسیدان ها و باکتری های مفید آن نیز تخریب و یا حذف می شود.
🔸 عسل های فرآوری شده که از آن ها به عنوان عسل صنعتی نیز نام برده می شود بدلیل بسته بندی راحت تر و ظاهر تمیز و روشن و مشتری پسند پاستوریزه شده اند و حرارت دیده اند.
🔸 عسل خام را می توان از زنبورداران معتبر، بازارهای کشاورزان یا فروشگاه های مواد غذایی ارگانیک تهیه کرد.
۰۱/۰۱/۲۵