بدنسازی و تناسب اندام

در اینجا،شما رو با ورزش بدنسازی،انواع تمرینات با وزنه و کش و اصول تغذیه و رژیم گرفتن آشنا خواهیم کرد

بدنسازی و تناسب اندام

در اینجا،شما رو با ورزش بدنسازی،انواع تمرینات با وزنه و کش و اصول تغذیه و رژیم گرفتن آشنا خواهیم کرد

بدنسازی و تناسب اندام

❤️اللّٰهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظِیمِ❤️
آرش ماپار هستم،10سال سابقه فعالیت در رشته بدنسازی و تناسب اندام را دارم.
عضو کمیته کیک بوکسینگ WKF استان خوزستان✅
عضویت در فدراسیون انجمن‌ های ورزش های رزمی✅
عضویت در فدراسیون بوکس✅
دارای گواهینامه طراحی تمرین عمومی و تخصصی✅
دارای گواهینامه طراحی تغذیه عمومی و تخصصی✅
طراحی تمرین با وزنه،با کش بدنسازی و با وزن بدن🏋🏻‍♂️
جهت دریافت برنامه:آیدی تلگرام ARASH_MAPAR@
در ورزش بوکس نیز فعالیت دارم،و یک وبلاگ بوکس را مدیریت میکنم.
آدرس وبلاگ بوکس:https://arashboxing.blog.ir

پیوندهای روزانه

خواص انواع موز

يكشنبه, ۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۰۵:۱۰ ب.ظ

🍌موز سبز، زرد یا قهوه‌ای؛ کدام برای بدن مفیدتر است؟

 

🔹موز سبز

موز نارس و سبز، ۲۰ برابر موز رسیده دارای نشاسته مقاوم است. این یعنی، موز نارس برای ثابت کردن سطح قند خون مفید است و همچنین باکتری «مفید» در روده بزرگ می‌سازد؛ موجب بالا رفتن آنزیم‌های هضم غذا و جذب ویتامین می‌شود.

 

🔸موز زرد

هر چقدر موز رسیده‌تر باشد، نشاسته موجود در آن بیشتر به قند تبدیل می‌شود. از این رو، موز زرد برای بالا بردن سطح انرژی ورزشکاران مفید است، هضم آنها راحت‌تر است و برعکس موز سبز ایجاد نفخ نمی‌کند.

اما هرچه موز رسیده‌تر شود ریزمغذی‌های آن از جمله ویتامین‌های ب، آ، ث، و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، منگنز و پتاسیم خود را از دست می‌دهد.

 

🔹موز زرد با خال‌های قهوه‌ای

خال‌های قهوه‌ای نشانگر سطح بالاتر قند در موز است. با این حال، موزی که کاملا رسیده باشد نوعی ماده به نام «فاکتور نکروز تومور» تولید می‌کند که ایمنی بدن را در برابر سرطان بالا می‌برد.

 

🔹موز قهوه‌ای

موز گاز اتیلن تولید می‌کند که موجب قهوه‌ای شدن و تغییر بافت آن می‌شود.

موزی که بیش از حد رسیده باشد مقدار زیادی از نشاسته‌اش را به قند تبدیل کرده که البته اگر جایگزین شکر شود، به مراتب برای بدن مفیدتر است. در عین حال، مقدار زیادی از ریزمغذی‌های خود را از دست می‌دهد و کم‌کم بیشتر طعم الکل خواهد داد تا شکر، زیرا هر موز قهوه‌ای نیم گرم الکل دارد و اگر به آن مخمر و شکر اضافه شود می‌توان از آن الکل گرفت‌.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱/۰۵/۳۰
آرش ماپار

خواص میوه ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی