برخی از خواص زردآلو
1_رفع ناراحتیهای چشمی
بتاکاروتن و ویتامین A موجود در زرد آلو، خطر ابتلا به اختلالات چشمی و بیماریهایی که میتوانند باعث کاهش بینایی شوند را کاهش میدهند. همچنین وجود زآگزانتین در زرد آلو از دژنراسیون ماکولا در سالمندان جلوگیری میکند.
2_بهود عملکرد قلب
زرد آلو مانند بسیاری از میوههای دیگر حاوی ویتامین C، پتاسیم و فیبر است که به حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی کمک میکند و از مشکلاتی مانند حملات قلبی و سکته جلوگیری مینماید. ویتامین C از قلب در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند. پتاسیم همچنین فشار خون را کاهش میدهد. فیبر موجود در زرد آلو، کلسترول اضافی دیواره رگهای خونی را کاهش خواهد داد. همه این مواد باعث سلامت قلب و بهبود عملکرد بدن میشوند.
3_خواص زرد آلو برای کم خونی
خواص زرد آلو در درمان کم خونی متاثر از میزان بالای آهن این میوه است. کم خونی اساساً یک فقر آهن است و میتواند منجر به ضعف عمومی، خستگی، سبکی سر و عملکرد ضعیف متابولیک شود. بدون گلبولهای قرمز، بدن نمیتواند اکسیژن مورد نیاز خود را دریافت کند.
4_تقویت سلامت استخوان
زرد آلو حاوی مواد ارزشمندی مانند کلسیم، فسفر، منگنز، آهن و مس است. این مواد برای سلامت و رشد استخوانها ضروری هستند. بنابراین، خوردن این میوه خوشمزه باعث میشود که استخوانهای سالمی داشته باشید و از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری کنید.