برخی از خواص نارگیل🥥
۱. فیبر زیادی دارد
نارگیل حاوی مقدار زیادی فیبر است؛ به طوری که ۶۱ درصد از فیبر لازم بدن را فراهم میکند. فیبر موجود در نارگیل سرعت آزاد شدن گلوکز را کاهش میدهد و آن را به سلولها منتقل میکند. گلوکز در سلولها تبدیل به انرژی میشود. فیبر به کاهش فشار روی پانکراس و سیستم آنزیمی کمک میکند که این موضوع در کاهش خطر ابتلا به دیابت اهمیت دارد.
۲. دیابت را کنترل میکند
کنترل دیابت از دیگر فواید نارگیل است. نارگیل به ترشح انسولین و استفاده از گلوکز خون کمک میکند. این میوه از طریق اثر مثبت گذاشتن روی هورمونها برای کنترل قند خون، دیابت را مدیریت میکند. این موضوع سرعت بالا رفتن سطح قند خون را کاهش میدهد.
نارگیل علائم بیمارهای رودهای و گوارشی را برطرف میکند. این میوهی استوایی به جذب بهتر مواد مغذی و مواد معدنی کمک میکند و به بدن فیبر میدهد. علاوه بر این حالت تهوع و استفراغ را هم کاهش میدهد.
۳. خواص ضدپیری دارد
سیتوکینها و کینتینهای موجود در نارگیل روی بدن اثرات ضدسرطانی و ضدپیری دارند. این یعنی نارگیل با پیری و سرطان مبارزه میکند.
۴. سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند
مواد مغذی نارگیل برای سیستم ایمنی بدن عالی هستند. نارگیل خواص ضدویروسی، ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدانگلی دارد. مصرف روغن نارگیل میتواند به بدن برای مقاومت در برابر ویروسها و باکتریهای ایجادکنندهی مریضی کمک کند. خوردن نارگیل خام میتواند در درمان بعضی از بیماریها مثل عفونتهای گلو، برونشیت، عفونتهای دستگاه ادراری و سایر بیماریهای ایجاد شده در اثر میکروبها اثرگذار باشد.