ارزش تغذیهای انبه
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳، ۰۲:۳۴ ق.ظ
انبه کالری کمی دارد، در حالی که از نظر مواد مغذی مانند ویتامین C، مس و ویتامینهای B۶، A و E بسیار غنی است. به طور مشخص، یک فنجان انبه (۱۶۵ گرم) تقریباً ۷۰ درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای ویتامین C را تأمین میکند.
ویتامینهای C، B۶ و مس به حفظ عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن کمک و ویتامینهای A، C و E از سلولها در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکنند.
انبه سرشار از فولات است که برای تقسیم سلولی سالم و تکثیر DNA استفادهمیشود، پزشکان توصیه میکنند زنان باردار حداقل ۴۰۰ میکروگرم فولات در روز مصرف کنند، زیرا برای جلوگیری از نقص مادرزادی بسیار مهم است.
۰۳/۰۹/۰۲