
ارزش غذایی گوشت غاز
کالری 294
چربی کل 21 گرم
کلسترول 97 میلی گرم
سدیم 72 میلی گرم
پتاسیم 310 میلی گرم
پروتئین 25 گرم
کلسیم 1٪
ویتامین B12 43٪
آهن 10٪
منیزیم 5٪
طبع گوشت غاز✔️
از دیدگاه طب سنتی طبع گوشت غاز گرم و خشک است و آب انار، زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل از مصلحات این گوشت می باشد.
سلامت عضلات✔️
پروتئین برای هماهنگی و انقباض عضلات بسیار حیاتی است. در ساختار های ریزو همچنین ساختار عضلانی یافت می شود. مقدار کافی پروتئین به رشد عضلات کمک می کند. برای حفظ تعادل بین تجزیه پروتئین های عضلانی و سنتز پروتئین ماهیچه بسیار مهم است.
سلامت استخوان✔️
فسفر برای حفظ دندان ها و استخوان های سالم ضروری است. همراه با کلسیم، باعث می شود تا استخوان های قوی تشکیل شود. باعث تقویت سلامت مینای دندان و لثه می شود. این عنصر از بیماری هایی مانند پوکی استخوان جلوگیری می کند. سلامتی کلی را ارتقا می بخشد. فسفر با سلامت قلب همراه است که به جلوگیری از احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
قدرت ایمنی را تقویت کنید✔️
ویتامین B6 برای ترمیم سیستم ایمنی بدن ضروری است. این ویتامین برای مقابله با عفونت ها به بدن کمک می کند. در صورت عدم وجود ویتامین B6، بدن می تواند قربانی این عفونت ها شود.
کلسترول را کاهش می دهد✔️
این مطالعه نشان می دهد که مس به کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب کمک می کند. این ماده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مانند سکته مغزی، سکته قلبی و تصلب شرائین را کاهش می دهد.